24 Temmuz 2010 Cumartesi




































7 yorum:

  1. Fotoğraflar gerçekten enfes srhnsrt@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum, selamlar, saygılar...

    YanıtlaSil
  3. devamını bekliyoruz...sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  4. cami fotoğrafını nerede çektiniz acaba
    sezaicagala@gmail.com
    sezaicagala@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler ilginiz ve beğeniniz için Sezai Bey. Ankara Kocatepe Camii.. Tam olarak iş yerimde, oturduğum odanın balkonundan görülen bir manzaradır. Güneş batmaktaydı ışık ve renkler çok güzeldi ve tamam budur dedim ve bastım deklanşöre :) Sevgiler tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Nilgün Hanım,MB'daki fotoğraflardan farklı olanlar için naçizane yorumum;Ayasofya fotoğrafında ağacı ön planda almışsınız ama Ayasofya boğulmuş.Arka plandaki elk.direği fotoğrafın doğasını altüst etmiş.Olimpos sahili olduğunu tahmin ettiğim fotoğrafta tepenin üstündeki ışık patlamış.Bu tür çekimler için mutlaka UV ya da polarize filtre kullanın.Renkler daha doygun olsa sahilde tek başına oturan kişiyi biraz daha sağa alsanız,fotoğrafa biraz daha deniz girse daha da anlamlı bir fotoğraf olacakmış.Bu fotoğrafta kişinin sırtının dönük olduğu alana ihtiyaç yok.Kaleköy sur arasından genelde deniz kenarındaki lahit çekilir ama siz tercih etmemişsiniz.Dalyan fotoğrafının altındaki elektrik direkleri olmasaydı daha güzel olurdu.Kocatepe Camii fotoğrafında gökyüzündeki renk armonisini filtre ile daha iyi verebilirdiniz.Evler fotoğrafı karmaşık hâle getirmiş.Kuşadası günbatmı fotoğrafını sol yandaki ağaç yada bitki kümesi bozmuş.Arkadaki iskele ve gökyüzünün kızıl-pembe fonunu öndeki karanlık yutmuş.Kaş Uzun Çarşı fotoğrafınızın sağ köşesine bir dirsek girmiş.Gölgeler çok koyu çıkmış.Bir gezi ve gotoğraf gönüllüsü olarak daha güzel ve fotoğraflarınızı bekliyorum.Umarım yorumlarıma kırılmazsınız.Naional Geografic dijital fotoğraf eğitim CD'lerini bulamzsanız size kargo ile ulaştırabilirim.MB'dan mesaj yazabilirsiniz ya da ahmetaydin28300@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.Saygılar.

    YanıtlaSil
  7. Ahmet Bey, rica ederim neden kırılayım. Sizin gibi değerli bir fotoğrafçının yorumları beni kırmaz, ancak sevindirebilir. Dikkate alacağım, çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, eksik olmayın.

    YanıtlaSil